tiistai 18. joulukuuta 2012

SNY-Paketti viimeinen ja paljastus

BYYYYÄÄÄÄ!!!!!
Sain tänään haettua viimeisen SNY-pakettini postista nuorimmaisen poikani kanssa, kun ensin olimme käyneet hammaslääkärissä...
Täytynee nyt kehua kuinka poika sai kehuja hammaslääkäri tätiltä, kun oli niin reipas 4 vuotias ja reikiä nolla, sekä puhtaat valkoiset hampaat... saman tyyliset kehut tuli vanhimmallekin pojalleni 5 vuotiaalle... hienoa hienoa!!
 
Nuorimmainen oli ihan innoissaan postissa ja kova kyselemään... taitaa olla se kyselyvaihde menossa, kun kaikesta keksii kysyä... esim. yhellä pojalla oli reppunsa reunassa Novelle vesijuomapullo... josta poikani ihan pokkana kysyi miksi pojalla on vettä repussa? ;) -Hih-
 
Niin se aika taas riensi kovalla vauhdilla, että tämäkin päivä oli koettava ja kohdata... viimeisin SNY-paketti ja iso sellainen... olinko ansainnut tälläistä?! Voi että... Hyvä on...Hyvä on... paljastetaanpa nyt Teillekin mitä paketista tuli esille, kun nuorimmainen oli innokas apulaiseni.
 
1. Itsetehtyjä kuusenkoristeita ja askartelu tarvikkeita
 
2. Fabel- ihanaa lankaa kaksi kerää!! :) Pitänee nyt miettiä mitä teen langasta pari vaihtoehtoa kyllä on mielessä kokeilla...

 
3. Festival Mix Fiber lankakerää neljä... itselleni ihan uusi tuttavuus, mutta tutkaillaanpa ja mietitäänpäs ihan rauhassa mitäs tästä lanka tuttavuudesta tekisinkään... syöksyä internetin ihmeelliseen maailmaan tutkimaan onko ideioita/ joku kokeillut tästä langasta tehdä jotain...ehkä huivia?!

4. Paljastuskirje ja itse tehty joulukortti tervehdys!! Aivan ihana kiitos!!

Pojatkin oli heti kortista että wautsi!... sininen poro vain kerkesi irrota, mutta nuorimmainen Oskari tuumasi, että korrjataan se teipillä, mutta hyväksyi minun ehdotukseni että laitamme liimaa ja annetaan kuivua pöydällä rauhassa yön ylitse!
 
Elikkäs tälläinen kokonaisuus SNY-pakettina:
 
No eihän ne tähän päättyneet vaan oli...
 
Sitten lisäksi tälläinen JOULUKASSI: 
Ennenkuin kerkesin pojille sanomaan että se on joulupaketti ja aukastaan jouluna, mutta tilanne oli jo karannut käsistä... pojat paljastivat paketin sisällön, joten otetaanpas nämäkin samantien esille!
 
Aivan ensimmäisenä minulle oli ihanan yli SÖPÖ lakki/myssykkä, jossa violetti terälehtisiä ja iso musta nappi koriste... Tämä vain päähän ja menoksi! :) TYKKÄÄN ja tulee käyttöön, sekä tämä myös yli SÖPÖ pikkulaukku jossa myös koristeina nappeja!!!!
Laukkukin tulee olemaan kovassa käytössä!
 
Sitten oli...
MUUMI ja Uusi Ystävä- kirja... tämän sainkin tälle illalle kertoakin iltasatuna, kun muut kirjat eivät nyt kelvanneetkaan, mitä olimme jo sunnuntaina kerätty yöpöydälleni, että tällä viikolla luetaan iltasatuna ennen nukkumaan menoa...
... eli tälläinen pieni poikkeus, mutta se sallittakoon nyt pojille! ;)
Pojat kiittävät ja kumartavat hyvin syvään ISOIN KIITOKSIN tästä kirja yllätyksestä!!
 
Tämän SNY2012 syksy kierroksen SALAINEN NEULEYSTÄVÄNI oli:
Mimmukka (Mimmukan hääräilyjä)
 
Kiitos vielä kerran ihanasta syksyn kierroksesta kuuluu Sny:lleni ja tietysti ISOIN KIITOS myös emännälle Red Dragon! :)
 
VaLmIsTuNuT TyÖ:
 
Vanhimmalle veljelleni olen saanut valmiiksi tämän ison ja pitkällä/ hartaalla rakkaudella tehdyn neulotun karhupaidan.
Aika monta kertaa tuli purettua kutomusta ja ehkä pari kertaa tuli ärräpääkin, kun huomasin ilkikurisen silmukan karanneen pyöröpuikolta ja olin silti kutoa sukeltanut ettei auttanut kuin pysähtyä ja napata karkulainen kiinni ennenkuin oli myöhäistä... muuten ihan ohjeiden mukaan olen kutonut paidan... karhun kuvankin olen suoraan kutonut paidan eteen, vaikka olisinhan sen voinut myöhemminkin tehdä paudan eteen jälkipistoin.
Tälläinen siitä kumminkin tuli ja paketoitu on jo isoon laatikkoon että ISO mies saa joululahjaa, jota ei uskonut että voisi edes jouluksi valmistua, mutta siinäpä ISO mies erehtyykin, kun aukaisee paketin... hi hi hii...
 
Hyvää Tiistai päivän jatkoja tämä rouva lähtee jatkamaan puikkojen kilinällä! :)


2 kommenttia:

 1. Hyvä, että paketti oli mieluinen. Lapsista nyt osasin arvatakkin, koska tosiaan samanikäiset omistan itse. :D
  Oikein hyvää JOulua ja Uutta vuotta koko teidän perheellenne.

  VastaaPoista
 2. Wow minkä paketin olet saanut!

  Ja miten upean joululahjan olet tehnyt! Itse en uskalla aloittaa mitään noin isoa työtä, koska esim. aloitin neulomaan palmikkotakkia itselleni, mikä on edelleen kesken :D.

  Iso kiitos kuuluu myös teille osallistujille! <3

  VastaaPoista