lauantai 1. maaliskuuta 2014

HYVÄÄ MAALISKUUTA!!!

Heipä hei!
Aika on todellakin liiankin siivillä siintänyt eteenpäin, mutta täällä ollaan ihan vireessä...
...pientä piristystä on tuonut auringon säteet joita on nähnyt hieman pilvien lomasta.

Kädet ovat olleet todellakin huonossa kunnossa ja kutomisesta ei ole tullut yhtään mitään. Sen mitä on yrittänyt niin vähän väliä on saanut repiä lankaa irti itse käsistä ja sehän ei ole muuta kuin hidastanut käsitöiden etenemistä.

Silti vihdoin ja viimein on äitini käsityö saatu valmiiksi ongelmien lomassa ja tällainen siitä sitten syntyikin raidallinen tunika Novitan huurre langasta.

Jospa nuo hihat ei ole äidilleni turhan pitkät... ainakin toivon niin, sillä itse sain ainakin kääntää hieman sillain etteivät ole pitkät.
Tässä olin äitini kanssa puhelin yhteydessä ja yritin saada mielipiteitä käsityöstäni... Äiti ei ainakaan tyrmännyt vaan kehui, että ihanan pehmeä ja lämmittää mukavasti harteita, kun iltasella kuulemma pistää päälle, mutta ei maininnut mitään hihoista... toisaalta itsekään en kyllä huomannut kysyä hihojen pituudesta mitään.

Mitäs minulle muuta kuuluu... no olimme Autismi- ja autismi piirteitä omaavien perheiden sopeutumisvalmennus kurssilla, vai menikös se nyt oikein... anyway... oli mukavaa nähdä muitakin perheitä ja saada napattua uusia ideoita sekä vinkkejäkin arkeen. Mahtavinta oli sellainen vertaistuki ja asioista pystyi puhumaan/ juttelemaan ilman selittelyjä tai tarkennuksia, kun jokainen tiesi/ ymmärsi mistä puhui!
Kurssille ei aseteltu mitään suuria toiveita tai tavoitteita, kun sinne mentiin. Mutta kyllä se suurimmaksi osaksi toi paljon meille sanoisinko ainakin ihania ihmisiä ja heidän lapset... itse en voi kuin hymyillä, kun näin lapsissa sellaisen aurinkoisen energisen ihanan hymyilevät kasvot... ne toi kyllä itsellekin sellaisen energia latauksen että huh...huh...
Lapsilla oli hauskaa, mutta niin oli vanhemmillakin!!

Käsityö rintamalla tällä hetkellä:

Nuorimmaiselle pojalleni olen tekemässä pipoa sellaista kevyttä ja poika on valinnut taas jälleen kerran langan ja värimaailman tuolta äidin lanka varastosta.
Lankana on Marino Soft Cewec 100% Akryyliä, mutta ihan sopii kyllä pipoksi. Ainakin meidän pojalle, jolla pää hikoiluttaa touhutessaan.

Toisena työnä minulla on puikoilla jo alkumitoissaan norjalaista villapaitaa isolle veljelleni... hakaset on hankittu ja koristenauha, mutta vielä hankkimatta kyynärpää suojat, jotka unohdin ihan kokonaan... mutta katsoa nyt tarvitseekohan sitten ollenkaan!

Näistä kuvia myöhemmin tuloillaan, kun digikamera ei nyt jostain syystä halunnut siirtää kuviaan koneelleni...heh...

Ilta lenkkeily pitäisi vielä lähteä tästä tekemään ihan vain sellainen pienen moinen, kun eilen repäisin sellaisen 6km yhteen suuntaan eli kotia kun tulin niin olin 12km kävellyt ihan reipasta tahtia, mutta mahtavinta oli suoraan mennä suihkuun ja mennä nukkumaan.
Ei untakaan tarvinnut odotella kauaa, kuten on monesti mennyt helmikuun aikana!

Puikotellaanpa taas... ja pysykääpä terveinä, kun flunssaa on liikkeellä...


3 kommenttia:

  1. Kivannäkönen neuletakki :-)
    Minä lähdin tänä keväänä ekaa kertaa SNY-kierrokselle mukaan.
    Vanhoja kierroksia selatessani löysin blogisi. Löysin jotain mainintoja Oulusta ja Kemistä. Itse ku oon siitä puolenvälin paikkeilta, niin mielenkiinto heräsi ;-)
    Nimimerkistäsi päätellen ollaan samanikäisiäkin :-D
    Laitan blogisi seurantaan.

    VastaaPoista