perjantai 31. lokakuuta 2014

HYVÄÄ HALLOWEENIÄ

HYVÄÄ HALLOWEENIA 31.10.2014

Meillä on hyvin rauhallisesti lähtenyt iltapäivä liikkeelle, kun arkiset työ aherrukset on saatu tehtyä ja pikaiset loppu kauppa tavara täydennykset haettua mitä unohtui keskiviikkona ottaa. Mutta... mutta... täällä on pojat heiluneet Noita hattu päässä huoneesta toiseen, karamellia naposteltu ja limpparia nautiskeltu.
Tämä mamma on istahtanut sohvan kulmaansa ja purkanut pikkusiskon hankkimat langat takaisin kerille, kun ei niistä koiran pukua tullutkaan tehtyä, kun olisi tullut liian isohkon kokoinen.
Onni koiralle on kumminkin tehty jo valmiiksi Jussipaita aiheinen puku hieman ohuemmasta, mutta lämpimästä langasta... kuvaa saa vielä odotella, kun en ole vielä tuolta kansion kätköistä sitä havainnut että missäs se siellä onkaan... mutta kuvaa kyllä tuloilla. ;)

Nämä langat jotka palautuu takaisin kääröksi niin olisi tarkoitus niistä tehdä kumminkin pikkusiskolle Jussi paita aiheiset sukat jalkoja lämmittämään niin onpa sitten koiralla että emännällä samanlaisen aiheiset lämmittäjät...heh....

Mitäpäs tänne muuta... viikon verran rannetuki ollut oikeanpuoleisessa kädessäni pitämässä ryhtiä käteen ja 800 buranaa ottanut sekä ranteeseen Mobilattia voidellut, että jännetupen tulehduksen saisi pois. Tänään olen hyvin riemuissani, kun ko. pahkura on pienentynyt eikä kättäkään enää sillain särje, että saapa nähdä jokos sitä pääsee kutomaan taas ja kirjepinoa pienentämään kun käsi pelaa taas toivon mukaan kunnolla. Ei ainakaan ole töissä enää kiukutellut ja kiitos varmaan kuuluu rannetuelle, joka kumminkin on hyvin muistuttanut kädelleni että miten se kuuluu olla, eikä ihan miten sattuu!

Tämmöistä tänne päin kuuluu... ei muuta kuin kivoja puikkojen kilistelyjä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti