perjantai 17. elokuuta 2012

Tänään tehnyt

Kesäisen kirkkaus ihastuttaa ja lämpö lämmittää!

Tänään tehnyt lähinnä blogiin lisäyksiä ja käsitöitäkin on eteenpäin työstetty... uuttakin käsityö ohjetta olen lueskellut, että sitä voisikin seuraavaksi alkaa kokeilemaan, että osaisinkohan tehdä?

Satuin piipahtamaan torstaina kaupungissa siinä hoitelemassa asioita ja samalla piipahdin sitten MENITA-käsityöliikkeessä.
Vaikka kuinka olen koettanut vannottaa itselleni, ettei nyt tule osteltua mitään lankaa, kun joka paikassa on lankoja kovastikin kulutettavana, mutta niinpä minä jälleen kerran sorruin ja...
...ostin sitten kaksi kerää Regia Design Line Random Stripe -lankaa, kun kerä ihan houkutteli väreillään mun mielen ydintä kuin sanoen "Osta minut ja tee itsellesi sukat!" :)
No pitänee kuunnella kyllä mielen ydintä ja tehdä näistä ne sukat itselleni!

Mutta sitten toinen ostos oli tämä:
Elikkäs tässä on Novitan Bambu-lanka, johon sain sitten ihanalta Hannele myyjältä Tiskikukka ohjeen ja sitä on tänään lueskeltu miettelijäänä ja tämäkin on kyllä kokeiltava, kun ohjekin vaikuttaa yksin kertaisen selkeältä... ei auttanut kuin yksi kerä ensin hankkia, että voi kokeilla ja jos sitä innostuu niin sitähän tekee varmaan muutamat lisääkin! :)

Se olisi sitten perjantai ilta ja juuri tuossa sain klo.20:00 pojat saateltua yöunille päin, että jokin rytmi pysyisi pojilla, kun vielä ovat "lomalla" pari viikkoa ja 3.9 päivänä alkaa päiväkoti aika ja sittenpä koko perhe etsii oikeaa rytmiä muutaman päivän.
Mutta erittäin mukavaa viikonloppua kaikille ja virkeää kädentaitoa!

2 kommenttia:

 1. Hei Katja !
  Kiva kun sinäkin siirryit tänne, meidän monien muiden entisten Vuodatuslaisen joukkoon.
  Kiitos ihan hurjasti kauniista kommentistasi. Kyllä se harmitti minua, niinkuin suurta joukkoa, että kuvat hävisivät :(

  Sinähän olet ahkeroinut ja puikot on kilisseet huimasti.

  ps. sulla on sananvarmennus päällä !!!
  Ja kivoja lankojakin olet ostanut.

  Nauti nyt vielä viimeisistä "loma viikoista" !!!

  VastaaPoista