tiistai 18. syyskuuta 2012

Työstää työstää!!

Kyllä vain... täällä päin on monenmoiset puikot nyt heiluneet, ettei oikein tiedä millä oikein tekisikään sukkapuikoillako vai pyöröpuikoilla vai molemmillako?! -heh-
No vielä ei ole kumminkaan ihan kuva materiaaliin asti tulleita tekemisiäni, mutta enköhän minä jotain saa varmaan viikonlopuksi tehtyä ja kuvattuakin toivon mukaani... ainakin tavotteita on laitettu eteen! :)
 
Pengoin kuva kansiotani ja huomasin etten ollut vielä lopputuloksellista kuvaa laittanutkaan niistä itselleni tekemistä Fabel sukista, jossa väri skaala on kuin karkkikaupasta olisi tullut... ehkä ihan hauska vertauskuva, mutta eikös nämä sukat sellaiselta näytä?
Ainakin minusta nämä kyllä näyttää oikein karkkipaperisilta... ja kieltämättä kovassa käytössäkin ovat näin iltaisin, kun meinaa päivän vetoa saaneet jalkani tykkäävän niin kovasti että hemmottelen niitä sitten tälläisellä tyylillä!
 
Olen siskoni sukat saanut valmiiksi ja tänään sisko kokeili niitä jalkoihinsa todeten hyväksi... nyörityksiä vain odotellessa niin ovat sitten kuvaukseen käyviä yksilöitä.
 
Sitten työstämisen alla tällä hetkellä on hieman isompi projekti... olen tekemässä Novitan 7 veljeslangalla mustalla karhuneuletta vanhimmalle veljelleni, joka ensin pyysi minua tekemään norjalaisen neulepaidan, mutta nähtyään tuosta karhupaidasta kuvaa niin totesikin että "Teeppäs sittenkin tuollainen työ!"
Saapas nähdä kuinkakohan kauan minulla nyt kuluu aikaa tässä karhuneule paidan kanssa, kun sitä kutoa työstelen eteenpäin... ainakin vielä tuo tytön tottumekkonen on pahasti kesken ja hieman odotellut kutojaansa pöydän kulmalla kuin huutaen jo nimeäni, että havaitsisin hänetkin olevan olemassa. :)
Eiköhän se tästä pikku hiljaa ja eikös sitä sanota että kiireisenä ei saa muuta kuin huonoa jälkeä ja pikku hiljaa tehdessä hyvää tulee! -Heh-
 
Tänään on käyty ainakin ostamassa 7 veljeslankaa mustaa lisää jo varalta sekä yksi kerä keltaista ettei tarvitse myöhemmin metsästää lankaa työhön ja sitten tuli myös pari kori telinettä ostettua, jospa sitä tällä viikolla saisi laiteltua makkarikin kuntoon ainakin vaatekaapit... poikien vaatteet saavat oman paikkansa jo ja äiti oman kaappinsa! :)
 
Näin tänään... puikkojen kilinää vain! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti