tiistai 16. lokakuuta 2012

Jasmine lankaan tutustuminen

KYLLÄ VAIN...
Olen tutustunut Jasmine nimiseen röyhelöhuivi- lankaan, jossa mielestäni todella kivasti värit vivahtaa ja muodostuvat.
Näitä kahta kerän värivaihtoehtoja on molempia kaksi kerää
100g = 28m
92% akryyli
8% polyesteri
Pesu: 30 asteessa
Puikot: 4-6
 
Niimpä ensin tartuin musta, harmaa ja valkoiseen väri lankaan, sitäpä sitten työstelin ja tämmöistä siitä sain aikaiseksi:
Mielestäni todella kaunis kaulahuivi tulikin, vaikka itse sen sanonkin...
 
Röyhelöhuivi on matkannut paperikääreisiin jouluisiin ja saajan nimikin on jo korttiin kirjailtu, ken sen saa sitähän en paljastakaan! :)
Eilen sain tehtyä tuon suklaisen ruskean huivin, mutta olin kai niin innostunut paketoija, että huomasin sitten että jäipä kuva taltioitua, mutta minulla on vielä molempia lankoja yhdet kerät odottamassa kutojaansa niin ehkäpä sitä saisi niistä yhteiskuvaa sitten!
 
Kovasti on tehty myös Karhuneule paidan tekoa Novitan ohjeilla Isoveljelle ja tässä vaiheessa ollaan menossa:
Pikkuhiljaa hyvää tulee! -niinhän se sanonta muistaakseni meni! :)
 
Mitäpäs tänne muuta... hmm... Akvaario odottaa torstai päivää...ai miksikö?! No olisi puhdistuksen aika ja kasvien raivausta, jotta neontetroilla ja kaardinaaleilla on liikkuma tilaa enemmän. Ei sinänsä etteikö nuo parhaillaankin liikuskele, mutta mielellään sitä raivaa kasveja vähemmälle ja pintakasviakin, joka on oikein innostunutkin leviämään... tuli kai leopardimonnisten mukana joita ostin muutaman puhdistamaan pohjaa paremmin.
 
Lokakuiset terveiset vain kaikille tasapuolisesti ja olisin onnellinen jos käynneistä jätät kommenttia... on kiva piipahtaa erilaisissa blogeissa. :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti