keskiviikko 24. lokakuuta 2012

SNY2012 Lokakuun paketti

Sain paketti hakulapun maanantaina, mutta itse paketin sain haettua keskiviikkona, kun vapaa päivä sattui niin sopivasti... sai hoidettua muitakin asioita!
 
Aivan ihana paketti en voi muuta sanoa!!

Tuikkukynttilöitä punaisessa pienessä purkissa... tuoksuivat sellaiselle vaniljalle?! Erehdyinköhän tai sitten minulla tämä nuha meinaa tehdä kepposia.
Maxi Tupla patukat meni pojille hyvänä päiväruoan syönti innoittajana, kun saivat ne jälkiruokana... poika kun kerkesi napata ne ennenkuin kerkesin mitään sanomaan, mutta jotain positiivista äitin linjoja taas huomioitu! ;)
Pojat KIITTÄVÄT JA KUMARTAVAT ja kuten sanoivat värityskirjoista "Wautsi!" niin voisin kuvitella tykkäävänsä, vaikka tänään eivät jaksaneet oikein +38 asteen kuumeessa muuta kuin makoilla ja katsella piiretyitä ja pakon edessä päiväruokaa koettivat ensin napostella, mutta onneksi suklaa hieman innostutti syömään!
Sukkapuikot 2mm 20cm kokoiset, jotka tulee kyllä käyttöön.
Nescafe Cappucinoa ja Vanillaa molempia kaksi pss. Pitänee huomenna maistella, kun töistä pääsee kotia ja saa nautiskella.
Sain myös kaksi erilaista lankaa, jotka miulla ihan entuudestaan tuntemattomia... en ole ko. lankoihin törmännyt aikaisemmin: ensimmäinen on Pan punaisesta tummaan väriin menevä... Ihan pistää miettimään mitähän tästä tekisin? Otan ideoita kyllä vastaan!
Toinen lanka on Superba Safari hienon väristä ja päätin että niistä tulee myös sukat itselleni! :)
Sepe-Nalle teko-ohjeen sain myös... aloinkin jo katseleen omia lankavarastojani onkohan minulla nallukkaan lankoja ja taitaa käydä että ruumisosaan ei varmaan ruskeaa löydy, jos pojat haluaisi sellaisen värin! Ihana kumminin on ohje, jota on kiva alkaa kokeillakin osaanko tehdä. -Se jää nähtäväksi sitten! :) heh!!
 
Täällä olen isoveljeni paitaa työstellyt karhu kuviota ja yks kaks muistin että hetkoinen milloinkas ne kädensijat tulikaan tehdä... ohjetta lukemaan ja äkkiä mittanauhaa hakemaan että sai etukappaleen kokoa ja onneksi sain huokaista helpotuksesta, kun en ollut vielä niin pitkästi tehnytkään... saan tehdä vielä ihan rauhassa 7cm ja sitten tuleekin ne kädensija lyhennykset että myöhemmin hihat toivon mukaan löytävät oman paikkansa. Heh...
 
Röyhelöhuivejakin olen tehnyt työpaikalla, kun olen kaikki muut hommat tehnyt ja asiakkaani alkaa levähtämään... silloin on mukavaa itsekin hetkeksi istahtaa ja tehdä pientä käsityötä, missä ei niin tarvitse ajatellakaan et mitä tekee!
 
Talvirenkaat on autoonkin jo asennettu lauantaina... pikkusiskoni mies pisti ne autooni kiinni, kun sattuivat olemaan kyläilemässä kotipaikassani.
 
Hyvää loppu viikkosia ja käsitöiden iloa lokakuisina iltoina!


1 kommentti: