tiistai 17. syyskuuta 2013

Ensimmäinen SNY syyskuun pakettini

Kyllä vain... tänään aukaisin ensimmäisen SNY- syyskuun pakettini.
Hain tämän paketin kyllä jo 13.9 perjantai päivänä ennen reissuuni lähtöä... miten maltoinkin olla aukaisematta pakettia heti... mutta paketin sisältö pisti minut ihan hiljaiseksi!
Se oli todella upea paketti!! Ai mitäkö pakettini sisälsi?!

Sain pussillisen puuhelmiä värikkäitä, Twinings Lemon tee pusseja 5kpl:ta, Karl Fazer maitosuklaanappi rullan, Halvan salmiakkikarkki rasian, tuoksu tuikkukynttilöitä ja kolme eriväristä 7 veljeslankaa: keltainen, oranssi ja ruskea, sekä pienen kirjeen.

Kiitoksia Sny:ni tästä paketista todellakin paljon!! Paketti kyllä ilahdutti minua ja siellä oli vaikka mitä... Ajattelinkin tälle iltaa keittää teetä niin voisinpa tuota Lemon teetä käyttää. Suklaanappi rullasta on jo kahden pojan kanssa napsattu yhdet jokaiselle herkkusuulle! :)
Olen myös kanssasi samaa mieltä "Kynttilät kuuluvat olennaisesti myös syksyyn!" Itsekin olen tässä kaiveskellut jo kynttilöitä taas esiin kaapin kätköistä, että niitä tässä melkein joka ilta polttelenkin ja naatiskelen olohuoneen sohvan kulmassa divaani osallani.
Kiitoksia myös syyspäivän toivotuksista Sny-parini...samaa toivottelen sinulle takaisin päin! :)

Niin taisin paljastaakin alussa jo vähäsen reissustani, mutta enpäs kertonut paikkaa missä oikein kävin... no Kemissä päin tuli vanhempieni luona käytyä ja olihan se tavallaan mukava käynti... se vain että viikonloppu todellakin liian nopeasti meni ohi kuin oli alkanutkin.
Ehkä sekin, että perjantain työpäivä oli todella hektistä ja paikasta toiseen kiitämistä, ennenkuin pääsin töistä niin sain hakea pojat, sitten piipahdettiin kotona sen verran että auto saatiin pakatuksi tavaroista mitä ajattelin tarvitsevani ja sitten vain matkaan.

Saavuimme Kemiin siinä 18:30-19 aikoihin illasta... siinä moottoritien suoralla kyllä aikaisemmin ihmettelin helikopterin nopeaa menoa, mutta tietysti sitä ajatteli ensimmäisenä, että ne etsii kai jotain marjastajaa jostain.
No toinen ihmetyksen aiheena oli sinisten valojen vilkkuminen, kun tulin siltaa alas autolla juuri kun tulin rampilta pois. Siinäkin ajattelin että jaahas... on tainnut kauempana risteysalueella autokolaria, mutta ajeleskelin kotipaikkaa kohden.
Illemmalla sitten kuultiin, että aika lähellä on sattunut pommiräjähdys jonkun autotallissa ja asiat tarkentui aikojen kuluessa.

Äidin kanssa odoteltiin jokohan tulee evakkoon lähtö, mutta ei sentäänsä... hyvin saatiin koko viikonloppu olla ilman siirtymiä.
Tämä pommi tapaushan sai ihan uutisointia niin lehtiin mm. iltasanomiin ja iltalehtiin unohtamatta ihan telkkarin uutisia.
Olihan se ollut aikamoinen jysäys, mutta en siltikään ymmärrä miksi pitää kerätä tuollaisia varsinkin autotalliin, joka on taas aika lähellä asuntoa, jossa pieni lapsikin vielä... huh huh... olisi vaikka erilaisia pulloja kerännyt mieluiten kuin jotain tuollaisi vaarallisuuksia.
No tapahtunutta ei saa tapahtumattomaksi, vaikka kuinka ajattelee.

Käsityöt sentäänsä on saaneet viuhontaa ja valmistakin on saatu aikaiseksi mm:
Pienet lapaset on hieman aikaisemmin jo valmistuneet, mutta nyt vasta kuvaa on saatu aikaiseksi.
Näistä olisi pitänyt tulla peukalottomat vanttuut pienelle vauvalle, mutta tämä kutoja vaan niin liian intensiivisesti antoi mennä, että sitten myöhemmin hoksasin että hetkoinen minunhan piti tehä vauvan tumput, eikä peukulliset lapaset... no tällä hetkellä työn alla hieman ohuemmast langasta tulollaan ne vauvan lapasetkin.


Reissun päällä sain tämän pipon valmiiksi myös... vielä mietinnässä teenkö tähän kahdet tupsut vai annanko olla tälläisenä vai pitäisiköhän minun virkata laitaan jokin kukkanen, koristamaan kummityttäreni kauniita kutreja. Tähän pipoon tein jo valmiiksi taitetun reunuksen kiinni, et ei tarvitse itse olla aina kääntämässä.

Kyllä se tästä tämäkin viikko taas mennä mykryää kun on jo tiistai päiväkin... hyvää illan jatkoja kaikille. Itseltäni tälläinen pikainen päivitykseni.

2 kommenttia:

  1. Hui, oletpas sinä ollut likellä todellista vaaraa. Onneksi tuossakaan ei tapahtunut mitään suuronnettomutta, vaikka aineksia sellaiseen oli. Se on tuo ihmismieli kovin outo, laittaa tekemään kummallisia asioita. Ja vaikka aina kummaksun omaa viettiäni kerätä lankoja, niin tuollaisten uutisten jälkeen se oma "pieni" lankavarasto alkaa tuntumaan aika normaalilta...vaikke se kyllä sitä taas jonkun muun mielestä ole. Mutta ainakin melko turvallinen se on...

    Kiva nähdä ja kuulla, että paketti on päässyt perille. Ennätin tässä jo vähän hätäilemään, että minnekkäs se on hukkunut, mutta perille näkyy päässeen.

    Sellaista tuossa mietin, että millaisia puikkoja sinulta kotoa löytyy tai onko ollut mielessä jokin, joita olet miettinyt hankkivasi?

    Terkuin SNY-parisi

    VastaaPoista