lauantai 7. syyskuuta 2013

Mukavaa Syyskuuta Kaikille!

Mukavaa Syyskuuta Kaikille Oikein Tasapuolisesti!

Tekemäni pipo:
Poikani Oskari on kyllä tykännyt suunnattomasti tästä tekemästäni piposta... se vain että haluaisi pitää melkeinpä jo sisätiloissa, mutta onneksi luovuttaa vielä pienen keskustelumme jälkeen piposen eteisen hyllyyn.
Edelleenkään en ole pojalta saanut kunnollista vastausta haluaako pipoon tupsuja vai yhden tupsun, mutta toisaalta meneehän pipo nyt noinkin eli ilman tupsukoita.

Lapaset:

Lapaset ovat saaneet oman kaveri parinsa ja vieläpä peukkunsakin... vielä tällä hetkellä lapaset odottelee ihan kiltisti pöydällä pienessä pussissa, että kaverikseen saavat vielä pieneen pussukkaan kahdet parilliset pieniä vauva tumppuja, jotka kaveri sillain tilaili että vie kaverilleen, joka odottelee kaksosia.
Se vain pienen haasteen teki ettei tiedä vielä onko tyttöjä vai poikia tulossa vai onko sitten ihan molempia, mutta mutta olen penkonut lanka varastoani ja löysin jotain... niitä tällä hetkellä työstämässä pois tekemistä kun on tuolla odottelemassa vain vuorojaan...

Pojilta eilein lyheni hiukset aikas vauhdilla, kun mummo nappasi sakset käteen ja sai nuorimmaisen heti kyllä jakkaralle istumaan ihan mielissään, mutta olihan mummolla yli puhuminen että sai vanhimman Eetu pojan istahtamaan jakkaralla. Hyvällä suostuttelu taidoilla poika sitten istuutui ja saatiin häneltäkin lyhennettyä hiuksia... juuri kun mummo eli anoppini oli lopettelemassa istahdin sitten itsekin jakkaralle... meillä oli kyllä hauskaa, mutta sain kumminkin itseltänikin pari senttiä pois latvasta kuolleita hiuksia... Olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka anoppi taisi jännittää enemmän koko tilannetta.
En kai minä niin haasteellinen ole? hi...hih...hii...

Tämä viikko ollut todellakin kiireinen, iltapäivällä kyllä tuntee jaloissa että on kävellyt ja ollut jalkojen päällä koko päivän... sitä istuu tai sitten makaa sohvalla ja koettaa ottaa hyvin rennosti. Saapa nähdä mitähän tämä tuleva viikko tuokaan tullessaan... mutta kaikille kumminkin hyvää alkavaa viikkoa ja mukavaa syyskuun alkua.

1 kommentti: