sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Sunnuntai puuhastelua

Heipsansaa vaan...
Viikonloppu tuntuu lipunneen jonnekin ihan tuiki tuntemattomaan, jos huomenna on jo töihinkin jälleen riennettävä, mutta toisaalta mukavaan työpaikkaan on aina ilo mennä! :)

En kyllä ihmettele ollenkaan, kun tämä viikonloppu meni todellakin nopsasti näin sunnuntaille...
Perjantaina töiden jälkeen hain pojat kotiin päiväkodista ja eskarista... kotona ensimmäisenä pyykkikonetta päälle jotta sai vähennettyä pyykkikoria tyhjemmäksi ja lauantaina laitoin vielä yhden koneellisen, että työvaatteet kerkeää kuivua kunnolla maanantaille.

Tässäpä sitä on huoneita siivoiltu/ yritetty järjestellä paikkoja takaisin ruotuunsa, ehkä hyvällä/ huonollakin menestyksellä... ainakin olkkarissa on lelulaatikoiden kohdalla tapahtunut jälleen kerran tälläinen kaaos tilanne ja pieniä legoja on siellä täällä, mutta pelottelinkin jo nuorimmaiselle että äidin kai täytyy ottaa kauppapussi ja alkaa viedä leluja taas varastoon, kun ei paikat pysy kunnossa... kohtuu hyvin poika keräilikin tänään lelujaan takaisin laatikoihin, vaikka jäihän nuita leluja sekä legoja vielä pitkin lattiaakin.

Lauantaina tässä touhuhuoneeni työpöydän äärellä aloin sillain järjestellä hyllyjä ja pöytä tilaakin raivaileen... siinä sitten huomasin että mikäs tuolla patterin välissä oikein pilkistelee ja siinä sitten huomasin että kirjekuori pienoinen avaamaton sellainen oli kädessäni.

Sny:lleni KIITOKSIA vain tästä:

Tälläinen sieltä patterin välistä löytyi... epäilenpä että pojat on jossain välissä tainneet pyörähtää työpöydälläni, mutta hyvä kun löytyi nyt eikä milloinkaan! :)

Olet kyllä oikeassa Sny:ni, rakastan lankoja kyllä todellakin...
Lauantaina iltapäivästä pengoin laatikoita ja minulle käteen osui tälläinen lankakerä California Ramona 64% Akryyliä ja 36% Polyamidia oleva 50g 75m.

Siinä mietiskelin mitä tekisinkään ko. hassun näköisestä langasta, josta voisin kyllä kutoa huivin, mutta toisaalta voisin tehdä jotain ihan muutakin...
...no siinäpä aikani mietiskeltyäin pengoin kansiotani ja sieltä osui sitten silmiini virkattu matto moniste (Moda 3/2009 "Juhannusruusu-matto)
Malli on Kauhavan Kangas-Aitta Oy, Marjukka Tyrväinen

Siitäpä se idea sitten lähti ja otin virkkuukoukun 10 käteeni ja lankakerän, että olkkarin sohva nurkkaukseeni istahdin lukemaan ensin ohjetta läpi ja sitten pitkän pitkän virkkaustauon jälkeen taas starttasin.

Tänään Sunnuntaina sain hakeakin tätä lankaa lisää kun ei ihan riittänyt ja minulla kävi kyllä kieltämättä vielä tuuri että ko. lankaa löytyi vielä yksi ainokainen kerä sellaisesta korista, joten tänään iltapäivästä tein yhden kierroksen jo uudella kerälläni.

No pitihän siinä mennä kurkkimaan muitakin lankoja samalla reissullain ja mukaan matkaani tarttui sitten nämä:
Marks&Kattens Kasper lankaa yksi kerä ja sitten kaksi kerää Marino soft jossa on tummanharmaata, violettia valkoista...ja näissä kahdessa muussa kerässä on muuten samaa sävyä, mutta myös ruskeaakin on mukana. Aivan ihanaa näin livenä on noi värit...ehkä kuvassa nuo näyttää jotenkin hassulta... no anyway... langat näyttää olevan 100% akryyliä...hyvin pehmeetä... vielä on minulla ajatus keskeneräinen, että tekisinkö ihan rennon puseron vai mitä?! Saa ehdotella! :)

Ai niin Sny:ni kyselit kommentissasi että onko minulla jotain puikko toiveita ja mitä minulta löytyykään... tuota olen miettinyt usein näitä neliskulmaisen oloisia (puu) sukkapuikkosia että millaisia on kudottavaltaan hyviä?! En ole koskaan ko. kokeillut eikä sellaisia minulla ole vielä... minun pitäisi tässä kyllä joku päivä tehdä kunnon inventaario ja ottaa kuvat mitä minulla on jo puikoista ja mitä ei ole ja tehdä sellasta listaa. :)
Kaikkea kun ei hoksaa aina puuhastelun parissa tehdäkään, mutta olisikohan se ensiviikonloppun puuhiani... varmaankin kyllä!!

Mukavaa alkavaa arkea taas kaikille!

3 kommenttia:

 1. Hop! Heitin sulle haasteen blogissani. :)

  VastaaPoista
 2. Hei, ompas kaunis matto tuloillaan. Minä täällä olen keräillyt materiaalia sinun seuraavaa pakettia varten ja mietinkin tässä, että mahtaako sinulta löytyä minkä verran Novitan lehtiä?

  Hyvää viikonloppua toivottelee sny-parisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei SNY:ni! Kysyit Novita lehdistä... Minulle on tullut nyt Novitan klubi lehteä tämän vuoden2013, mutta ei ole viimevuodelta2012 tai sitä edellisiä 2011 vuoden... Moda lehteäkin on tullut vasta nyt 2013 lähtien...ei ole aikaisempia... Kauneimmat käsityölehti on nyt ollut tauolla tältä vuodelta 2013 mutta Suuri käsityölehti on tullut todella pitkään...

   Poista