perjantai 1. marraskuuta 2013

BÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!


 
1.11.2013
 
 
Täällä on syöty keksejä, karkkia, sipsiä ja muistettu limppariakin napostella!
Onneksi pojat kumminkin söivät kunnolla arkisen evään ennen tätä herkuttelu jaksoa, mutta mikäs sen hauskempaa kotona heilua kunnolla naamiais vermeissä, jotka tuli mieheni kanssa torstaina ostettua, kun tämä mamma taas hyvin muisti että päiväkodilla sekä eskarissa oli tänään Halloween bileet lapsilla ja sai pukeutua...heh...
 

Pojat ainakin ovat ottaneet ilon irti näin iltapäivälläkin...
...eipä ole sellaista ovinurkkausta missä tihisten on piilouduttu ja tämä mamman säikäytetty niin että olen vähän väliä kiljahtanut säikähdyksestä.
Mikäs sen palkitsevaa tietenkin pojista kun saivat säikytellä ja varsinkin kun isikin sai nauraa minun säikähdyksille... ONNEKSI tämä Halloween on kerran vuodessa! -HUH-
 
KÄSITYÖ RINTAMALLA:
 
Sain vihdoinkin viime viikolla tehtyä tilaustyön viimeisen kierresukat valmiiksi ja niistä tuli tämän näköiset... oikein pirtsakaan väristä lankaa ihan kuin karkkinekut roikkuisi
 
Tämä viikko 44 on pyhitetty käsien parantamiseen... tämä minun joka vuotinen ongelmani pääsi taas mukavaan malliinsa, kun kädet huutaa oikein janoten käsirasvaa ja sitähän tottakai tarjoilen todellakin paljon... käteni on melkeinpä yhtä piikkikasaa ja kokeilin kyllä kutoa, mutta sitten alkoi ottaa päähän kun lanka tuntui oikein jäävän kiinni karheisiin käsiini.
Sitten kun saa voideltua ja pellavakäsineet laitettua niin en osaa yhtään kutoa ne käsineet kädessä... tuntuu siis todellakin hankalalta...
Jospa se tästä taas menee ohitseen käsien kuivatus säät... ainakin itse kutsun niin, mutta en voi syyttää pelkkää säätäkään, koska töissäni joudun aika paljon lotraan veden kanssa niin sekin on toinen tekijä käsien nopeaan kuivumiseen, kun rasvaa ei voi noin vain käyttää ja toisaalta turhaan laittaisi kun ne poistuisivat kumminkin käsistä kiitos veden käytön!
 
Ainakin tietokoneella on kierrelty iltapäivät monenlaisia ohjeita ja kuvia ihastellen... kyllä on ilo katsoa kauniita kädentöitä, vaikka itse itselleni murisen ettei omat käsityöt etene, mutta pakko pysäytys on kumminkin tehtävä, jos meinaa saada kädet kuntoon.
 
Mutta tasapuolisesti toivottelen kaikille
Hyvää Halloweeniä!!
 



3 kommenttia:

 1. Jopas teillä on ollut pelottavaa väkeä, hui. Mä täällä kasailen sinun tämän kuun pakettia ja varmaan ensi viikon alkupuolella pääsen tai ennätän sen lähettämään. Mieluusti kuulisin jotain toiveita, mitä olisi mukava paketista löytää.

  Mukavaa loppuviikkoa teille!

  T:Sny-parisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä Sny:ni! Hmm.. toiveita... apua! Seeprasukka lanka?! En tiedä mitä se on mutta kuulostaa erikoiselta...itse en ole vielä kerennyt perehtymään ko. asiaan, enkä lankakaupassa ole käynyt kyselemässä, mutta kuulin työkaverilta että sen kaveri oli tehnyt seeprasukat jostain langasta... kutoo vaan ja seepra raita syntyy sukkaan itsestään... pohja värejä on monenlaistakin kuulemma, mutta itse en tiedä mitä onkaan!?mitäs muuta hmm... jos lanka puolelta vielä miettii niin karkkiväriset on kivoja... revontuli väritkin kiinnostaa... mä olen aika huono tekeen mitään toiveita, mutta jos näistä oli jotain apua! Värimaailma on kyllä monenlainen taas, että huh huh... kaikkeen olen tyytyväinen! ;)

   Poista
 2. Kiitos, oli kyllä apua. Pakettisi lähtee matkaan ihan pian :)

  T:snysi

  VastaaPoista