tiistai 19. marraskuuta 2013

Sny-paketti ja Flunssaa...

Täällä sairastellaan flunssaa ja sellaista ihmeellistä kylmän väristyksiä... ei todellakaan kivaa tuntea kokoajan kylmän oloa! Teetäkin kun joi niin siltikin paleli... ei tämä voi olla todellistakaan!!
 
Vein lapset aamulla päiväkotiin ja eskariin, jotta pääsin käymään tohtorin pakeillakin... Kuumeflunssaksi laittoi syyn, kun asteet on humpaillut edes takaisin 35-37 välillä. Todella väsynyt olo, kun viime yönä en oikein hyvin nukkunutkaan kiitos kylmän olotilan... kävisi nyt kunnon kuume että veisi samalla sen ihmeen viiruksen pois minusta, että alkaisi tuntuun olo huomattavasti paremmalta... eihän se muuten mutta harmittaa kun ei meinaa käsitöitä saada eteenpäin tehtyä.
 
PÄIVÄN PIRISTE KUMMINKIN OLI
SAADA SNY-MARRASKUUN PAKETTI!
 
Hui kauhistus kuinka tuo aika onkin juossut nopeasti eteenpäin... kohta jo saa miettiä joulupakettia...
...mutta mennäänpäs nyt katsomaan marraskuun pakettiin kumminkin!!
 
 
Paketistani tällä kertaa löytyi vallan mainiota Tiikeri sukkalankaa Safari Hjertegarnia pari kerää, Cotton Bamboo sinisen sävyistä tai onkohan tuo turkoosia, mutta aivan mahtavaa!!
Sainkin Sny:ni kirjeen mukana hyvän vinkin että Bambu langasta voisin vaikka virkata pienen "kukkaron" johon laittaa sitten kaikenlaista kivaa säilytettäväksi! Mukana oli myös virkkuukoukkunen 3,5mm kokoinen
 ;) -Voi kiitos ideasta ja tiikerisukille ohjeesta myöskin, että osaan tehdä langasta itselle villipedon sukat heh..!
Sitten paketista löytyi tähän kukkaro ideaan sulkijat vai mikäs tämän virallinen nimi nyt olikaan... apua! onkohan minun pääni ihan töttöröö tämän ihanan oloni... no koettakaahan pysyä perässä! ;)
 
Paketissa oli myös käsivoidetta Aimi mystic caress tuoksu oli todellakin mahtava... kyllä nyt kädet saa uutta kyytiä... olen itsekin saanut pitkin syksyy taas rasvailla käsiä et tuntuu että käsivoiteita oikein uppoaa menemään... heh...
Paketissa oli mukana myös herkkusia Suffelia, Pätkistä, Jimiä ja DaCapoa... nauratti kun pojat oli heti kyselemässä saisivatko herkkusen ottaa! ;) Äitille aikoivat jättää vain tuon DaCapon ja Pätkiksen.
Twinings teetä Four Red Fruits teetä viisi pussia ja kaksi tuoksukynttilää PartyLite jos osaan arvata oikein niin se on kai jotain marjaisaa...ainakin todella herkulliselta tuoksui!
 
 
Sny:lleni erittäin syvälliset KIITOKSET!! Olen jälleen ihan sanaton täällä päässä...
Valtaisan hieno paketti... ihan kädet syyhyääpi, että saisin kohta tehdä ne tiikerisukat, joista moni on blogeissaan esitellyt ja niitä olen ihastellut.
KIITOKSET myös tunnelmallisista käsityöhetki toivotuksista! Sinulle myös toivottelen takaisin...onhan kohta joulukuukin oven takana!
 
 
Tänään käytiin hakemassa uusi televisio meidän olohuoneeseen, kun entinen televisio alkoi temppuilla oikein urakalla, mutta onhan tuolla jo ikääkin koko telkkarilla.
Tietysti hieman harmittaa, että entinen piti juuri nyt mennä tiensä päähän, mutta niinpä miehen kanssa todettiin että olkoon tuo uusi televisio sitten ennenaikainen meidän yhteinen joululahjamme.
 
Eipä se auta kuin taas lopetella... lähteä sängyn pohjalle levähteleen ja koettaa selvitä tästä palelevasta olotilasta!
Kaikille toivottelen mukavaa päivää, vaikkakin täällä se on ollutkin sateista... pysykää terveinä... kaikki pöpöset liikkuu taas kun nämä säät ja kelit vaihtelee koko ajan!
 


3 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että paketti on päässyt perille. Itsellä on flunssa vienyt myös tehoja ja kun paljon pakollista tekemistä päivässä on, niin meinaa sitten jäädä käsityöt aika vähille ja se välillä ihan harmittaa. Mutta nyt muistat levätä ja juoda riittävästi, niin tervehdyt pian kuntoon.

  Terkuin sny-parisi

  VastaaPoista
 2. Hieno paketti.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista! Pakettisi on kuin vitamiiniruiske, täynnä kauniita ajatuksia. Ehkäpä saat lievitystä oireisiisi? Hauskoja ideoita SNY:si tarjoaa tehtäväksi.

  VastaaPoista