sunnuntai 10. marraskuuta 2013

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!!

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!!
 

Meidän perheen isi sai 6v. pojaltaan ihan itse tehdyn linnunpöntön... pitänee vain viedä mökille johonkin puuhun iskeen kiinni! ;)


Nuorimmainen 5v. poika oli tehnyt hienon kaarnaveneen, johon oli käyttänyt purjetikun kiinnityksessä muovailuvahaa, mutta hyvin näyttää pysyvän kumminkin pystyssä! ;)

 

Käsityörintamallakin tapahtuu... puikoille on saatu Novitan Huurre lanka ja äidille aloitettu siis neuletyö, sukkapuikoilla on tuloillaan ihan hyvää vauhtia myös työkaverilleni tuleva joululahja (sen verran voin paljastaa että mustaa ja turkoosi on värimaailma, mutta asia/kuva paljastunee vasta joulukuun puolella.) Sitten on myös sukkapuikoille aloiteltu nappisukkia itselleni Sny-pariltani saamasta Magic yarn ball eli "taikapallosta"...saapa nähdä miten minun käykään taas näiden käsitöiden kun monta aloitusta ja kokeiluakin menossa...

...niin unohdin melkeinpä kertoakin että kokeilen Knitting Loom vehjettä, jonka äitini antoi...oli mennyt ostamaan ja ei ollut ymmärtänyt koko touhuu, joten minulle sen sitten antoi...heh... no itsekin hieman kahtelin ja kokeilin, mutta olen nyt päätynyt siihen tulokseen että minulla on tuo ruskea lanka liian ohutta, elikäs kokeiluun on otettava ihan toisenlainen lanka.

 

Mitäs muuta hmm... tein viime viikolla lanka inventaariota ja mieheni kyllä tuli siihen tulokseen, että eiköhän rouvalla ole tarpeeksi lankoja?! Gröhöm... Ai mulla vai?! ;)

3 isoa läpinäkyvää laatikkoa (kulkevat pyörillä) ovat 70 litrasia ja ovat ihan täynnä kaikenlaista lankaa, pahvilaatikko täynnä lankaa, pieni muovilaatikko (ei pyörillä oleva) täynnä apuvälineitä kutomisen puolelle mutta myös ompelukoneeseen olevia lankoja, neuloja ym apuvälineitä. Sitten iso läpinäkyvä pussi myös monenlaista lankaa...

No perjantaina sain todetakin, että hyvä kun on lankaa!!! Sillä tätini oli kysynyt äidiltäni löytyisiköhän Novitan Puro lankaa sellaista noenväristä, jossa oranssiakin ja jotain turkoosia oli seassa?! jos ei löydy sellasta muukin käy! No minäpä sitten perjantai iltana aloin penkomaan laatikoita ja sieltähän minä sitten löysin Novitan Puro lankaa, mutta olivat Metsä 2 kerää, Retro 2 kerää, Aamurusko 3 kerää ja Luumupuu 2 kerää.
Minä sitten kaikki Puro langat laitoin pussiin ja muutaman huovutustossu ohjettakin nakkasin tätilleni mukaan, että saa kokeilla ohjeita kun itsellä oli yhdet kopiot ylimääräiset kansiossa.

No tänään isänpäivänä, kun piipahdin koko perheeni kanssa omien vanhempieni luona ja samalla reissulla kävin tervehtimässä mummolassa minun mummoa ja pappaani... muistin onneksi napata sen lankapussukan mukaani, että äitini saa sitten antaa tätille kun näkee, mutta meillä olikin jälleen tuuria kun täti piipahtikin mummolassa juuri samaan aikaan niin lankapussin täti saikin sitten samantien mukaansa...heh...

Mahtava reissu näin yhdeltä päivä piipahdukselta, vaikkakin tietää että nurkan takana jo arkipäivä kuikistelee ja työpäivää sellaista kiireistä kiitos ihanan flunssa tapaukset joka kaataa työntekijöitä petiin... eipä sinänsä itselläkin on jo parisen viikkoa ihmeen hytinää pitänyt, että iso pelko ollut siinä et sairastunko vai meneekö vilu ohitseen... vielä ei ole kuumetta tehnyt vaikka muuten on kylmän väristyksiä ollut!

Kaikille tasapuolisesti moikka tervehdystä ja mukavaa arjen alkua! 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti